Få inspiration til at male møbler, træværk og detaljer i hjemmet
Møbler, træværk og detaljer

Mal om i stedet for at købe nyt. Her har vi samlet tips til dig, så du nemt kan forny både stort og småt ved hjælp af maling.

Få inspiration til at male træmøblerne

Mal møbler - enkelt, sjovt og smart!

Er spisebordet ridset, står der en gammel lænestol på loftet og samler støv, eller har bogreolen set bedre tider? Smid det endelig ikke ud! Gamle møbler kan komme til at se ud som nye igen. Møbelpolstreren Mimmi Staaf deler ud af sine bedste tips.

Gammel kommode bliver som ny

Har du en ældre kommode, som ikke rigtigt passer ind i din indretning? Så er det både enkelt og billigt at forvandle den til en ny med lidt malearbejde.
Få inspiration til at male køkkenlågernes knopper om

Mal køkkenlågernes knopper om

Der er en hel del projekter, som faktisk tager mindre end en time at gennemføre - men som samtidig giver et strålende resultat. At male køkkenlågernes knopper er et godt eksempel: Enkelt at gennemføre, og det bliver så fint.
Få inspiration til at male hylderne samme farve som væggen

Mal hylden på væggen

Ofte tænker vi ikke over, at selv bogreoler, sofaborde og øvrige opbevaringsmøbler faktisk kan males i en farve. Her har vi valgt at male den hjemmelavede hyldereol i samme farve som væggen.

Mal rammerne i samme farve som væggen

Vil du give dit hjem et hurtigt løft, kan du ganske enkelt gøre det med en billedevæg. Væggen behøver ikke være så stort, og rammerne behøver ikke være nye. Det bliver næsten bedre, hvis du sætter forskellige typer af rammer sammen, og maler dem i samme farve.
Få inspiration til at male med skabeloner

Mal med skabeloner

Stilfulde, sprælske eller klassiske. Skabeloner kan varieres i en uendelighed. Og det bliver sjovest, når du selv vælger mønster og kombinationen af farver.

Giv nyt liv til den gamle stol

Skæv eller lige - gamle stole og møbler kan blive som nye med lidt maling.
Få inspiration til at male metalbakken

Mal metalbakken

En perfekt værtidegave kan være så enkel som en hjemmemalet bakke. Lidt metalmaling er det eneste, du behøver, og så bakken naturligvis!

Mal dine egne forårskrukker med bobleplast

Påsken nærmer sig, og nu begynder det at klø i fingrene! Forhåbentlig får vi lidt tid til overs til at pusle med planterne. Hvorfor ikke overraske dine nærmeste med en håndmalet krukke?
Få inspiration til at male fuglehuset

Mal fuglehuset

Fuglekvidder og sne, der tør - det er nu, det sker! Der er desværre boligmangel blandt fugle, og der er brug for flere fuglehjem. Du gør dem derfor en stor tjeneste ved at sætte et fuglehus op - og hvorfor ikke i en lækker farve?