Malede rammer

Mal rammerne i samme farve som væggen

Vil du give dit hjem et hurtigt løft, kan du ganske enkelt gøre det med en billedvæg. Væggen behøver ikke være så stor, og rammerne behøver ikke være nye. Det bliver næsten bedre, hvis du sætter forskellige typer af rammer sammen og maler dem i samme farve. Vil du gå skridtet videre, maler du dem i samme farve som væggen. Gå på opdagelse på loppemarkedet og bland størrelser og former. Eftersom alle får samme farve, så giver det endda et roligt og harmonisk indtryk, selv om du sammensætter forskellige rammer.

Alle Beckers indendørs malinger kan blandes, også træmaling. Her har vi valgt at male væg og rammer i nuancen Vattenfall 781, en afdæmpet blågrå tone, som giver et rent indtryk.

Tip!

Køber du brugte rammer, så er det vigtigt, at du rengør dem ordentligt, inden du går i gang med at male. Almindelig Malervask blandet med vand fungerer udmærket. 

Har du trærammer i sølv eller guld, kan det være nødvendigt at grunde med Lakmalingsgrund, så lakmalingen hæfter ordentligt. Her kan du læse mere om, hvordan du grundmaler.

Maling til indendørs brug

Tid til at male om? Her finder du alle vores indendørs malinger.