Nu er det endnu lettere at få et perfekt resultat

En velholdt facade ser ikke kun pæn og indbydende ud, den beskytter også huset mod vind og vejr, så husets levetid forøges. Med vores nye facademaling Perfekt Facade Plus er det virkelig let at male, og resultatet bliver fantastisk. Den nye Perfekt Plus familie består af Perfekt Facade Plus og Perfekt Vindue & Træværksmaling Plus, og med disse opnår du både et smukt og virkelig holdbart resultat. 

Perfekt Facade Plus - en ny generation facademaling

 

Nu er vores facademaling til træfacader blevet endnu bedre! Perfekt Facade Plus har en fremragende farveholdbarhed og giver maksimal beskyttelse. Malingen er nem at påføre, har en flot finish, tørrer hurtigt og kan anvendes på de fleste tidligere malede overflader. 


•  Malingen løber let sammen, og efter kun 2 lag opnås det perfekte resultat, der beskytter huset mod vind og vejr.


• Den ekstra fyldige konsistens gør facaden ensartet og glat, og gør facaden mere holdbar.  

 

 

Et holdbart valg

 

• Farvepigmentet og bindemidlet holder sammen længere. Det betyder, at facaden ikke bare ser pæn ud længere, men at den rent faktisk også holder længere. Den nye Perfekt familie er designet til at give det bedst mulige resultat - så let som muligt!


• Malingen er miljø- og kvalitetsmærket med Svanen.

 

Perfekt Facade Plus er udviklet med udgangspunkt i Mass Balance princippet. Det betyder, at vi er startet overgangen fra fossile råmaterialer til biobaserede og genanvendelige råvarer. En omstilling, der er en vigtig del af vores miljøarbejde og bidrager til en mere holdbar farveindustri. 
 

 

Det hele er i detaljen

Sammen med Perfekt Facade Plus lancerer vi Perfekt Vindue & Træværksmaling Plus, som er specielt udviklet til behandling af vinduer og trædetaljer udendørs. Disse 2 produkter yder maksimal beskyttelse til alt træværk udendørs, og holdbarheden af træet forøges væsentligt!   

 

Perfekt Vindue & Træværksmaling Plus

Perfekt Vindue & Træværksmaling Plus er specielt udviklet til behandling af husets trædetaljer såsom vinduer, døre, hegn, vindskeder o.lign. Malingen giver en smuk halvblank finish, en meget modstandsdygtig overflade og en fantastisk farveholdbarhed. Malingen løber ikke, hvilket betyder, at den er meget let at male med, og du er hermed sikret et flot resultat, der holder i mange år frem. 

  • Suveræn glans- og farveholdbarhed
  • Fyldig og drypfri konsistens, gør den nem at påføre
  • Tørrer hurtigt - mal 2 lag på 1 dag 
  • Meget modstandsdygtig overflade med en ensartet og smuk finish

 

Lad dig inspirere >> 

Nu kan du vente med at oliere til næst-næst-næst-næste år!

Vores seneste nyhed Elit Bio Terrassolie er en delvis biobaseret terrasseolie med en stærk UV-beskyttelse, der beskytter træet mod fugt, snavs og sprækkedannelse. Med Elit Bio terrasseolie får du det perfekte resultat, som du kan nyde de næste mange år, da produktet giver helt op til 4 års vedligeholdelsesinterval.
 

  • Vedligeholdelsesinterval på op til 4 år
  • Beskytter træet mod sprækkedannelse, udtørring og vandoptagelse. 
  • Høj UV-beskyttelse.
  • Delvis biobaseret* olie
     
* Biobaseret indhold: op til 75%, andel af organisk kul iflg. ASTM D6888-18".Læs mere om biobaseret terrasseolie her >>

Se vores Instagram og bliv inspireret >>

Beckers miljøarbejde

Vi har længe haft et stort fokus på miljø, og var den første malingsproducent, der fik produkter med Svanemærket. Men vores miljøarbejde går mere end 25 år tilbage, hvor vi fik EU-blomsten, og for over 10 år siden besluttede vi, som de eneste i branchen, at vi ikke ville have opløsningsmiddelbaserede produkter på hylden. Så når du vælger Beckers, så vælger du maling med omtanke. 

 

Læs mere >>

dk
er føjet til den gemte liste
er blevet fjernet fra den gemte liste
er føjet til huskelisten
er blevet fjernet fra huskelisten
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du måste välja en färg