Forårsklar terrasse

Fiks terrassen inden foråret

Nu nærmer foråret sig, og vi tilbringer mere tid udendørs. Derfor er det ved at være tid til at planlægge efter udelivet på terrassen. Ganske vist kan efterårets blæst og vinterens sne have sat sine spor, men det kan du nemt rette op på med en grundig terrassevask. Det bør du gøre regelmæssigt ikke kun for udseendets skyld, men også fordi du dermed modvirker eksempelvis råd effektivt. Det bedste er, at du kommer til at kunne nyde det fine resultat i lang tid fremover.

Start med at vaske overfladen af med Terrassevask og lad overfladen tørre ordentligt, inden du eventuelt begynder at skrabe gammel maling af eller slibe skarpe kanter. Få børstet støvet væk, så det ikke sætter sig i lasuren eller olien, som er det sidste skridt på vejen mod en frisk udendørs terrasse. Læs vores arbejdsråd om, hvordan du påfører lasur eller olie på terrassen for yderligere vejledning.

Tip!

Trykimprægneret træ skal tørre mindst ca. tre måneder, inden du behandler det, uanset om du vælger olie eller lasur. 

Vekslende skydække giver de bedste vejrmæssige forudsætninger for en flot finish. Sol og regn kan derimod give et mat og plettet resultat.

Træbeskyttelse til terrassen

Sæt farve på terrassen med lasur eller olie. Her finder du de rette produkter til projektet.