Lasur - transparent træbeskyttelse i flotte farver

Sæt farve på terrassen med lasur

På tide at give terrassen en kærlig hånd? Sats på en lasur, som fremhæver træets naturlige årer og gør overfladen mere robust og vandafvisende. Lys eller mørk, farvestærk eller nedtonet. Vi har farver til forskellig smag og stil. 

En mørk lasur-malet terrasse giver et stilrent indtryk. Tænk dog over, at mørke farver trækker varmen til sig, og er det solrigt, kan terrassen blive varm at gå på om sommeren. En lys lasur giver et naturligt indtryk og fremhæver aftegningerne i træet ekstra meget. Så kan du satse mere på stærke farver på møbler og detaljer. Vælger du at farvesætte terrassen med en lasur, som går i retning af rød eller grøn, bør du i stedet lade møbler og andre detaljer være mere neutrale i farverne. 

Her har vi malet med lasurer i nuancerne Vit 9301, Kol 9314, Tallbar 9309 og Teak 9302.

Tip! Sådan får du et fint resultat

For at du kan få et flot slutresultat, er det vigtigt, at overfladen er rengjort, inden du maler med lasur. Start med at vaske af med Terrassevask og skyl efter med rigeligt vand. Lad overfladen tørre helt, inden du sliber og skraber den ren. Børst støv og savsmuld væk. Påfør lasuren i tynde lag, et bræt ad gangen. Jo flere lag, jo mørkere bliver overfladen. Undgå at påføre lasur i direkte sollys eller regnvejr. Vekslende skydække er det bedste at gøre det i.

Træbeskyttelse til terrassen

Sæt farve på terrassen med lasur eller olie. Her finder du de rette produkter til projektet.