Vægge, loft og gulv

Skab en flot helhed. Her har vi samlet vores bedste og mest inspirerende tips til, hvordan du farvesætter fra gulv til loft.

Mal soveværelset - skab din egen personlige stil

Hvilken stemning vil du have i dit soveværelse? Lyst og luftigt eller mørkt og hyggeligt? Hvis du bare tager udgangspunkt i, hvad du selv kan lide, skal resultatet nok blive godt. Farver er en fantastisk måde at forandre, forbedre og forny. Her får du en række tips fra os.

Mal stuen

Stuen er ikke et hvilket som helst rum i hjemmet. Det er her, vi puster ud, ser fjernsyn, læser, arbejder, laver lektier, hygger, spiser, leger og omgås venner og familie. Ganske enkelt et rum med mange funktioner.

Forny køkkenet med maling

Mange opfatter køkkenet som hjemmets hjerte, og det rum som vi helst vil tilbringe vores tid i. Et slidt køkken er ikke så svært at friske op med nye farver. Her får du tips til, hvordan du rammer plet.

Mal badeværelset

Er dit badeværelse kedeligt, og er det ikke aktuelt med en totalrenovering? Hvis vægge og loft er i god stand, kan du forny det hele ved at male om. Man kan også friske rummet op ved at male små detaljer som kroge og et spejl, og på den måde skabe et rum, man kan trives i.

Mal gråt - sådan vælger du rette nuance grå

Grå vægge kan både skabe en hyggelig stemning og udgøre en smuk baggrund for kunst og anden indretning. Tænk på verdenshjørnerne, det naturlige lys og den øvrige indretning, når du vælger farve til et rum. Vi hjælper dig med at vælge mellem kolde, varme og neutrale grå nuancer.

Mal gulvet i en farverig kulør

Gulvet er måske ikke det første, du tænker på, når du skal male om derhjemme? Men faktisk giver et malet gulv rummet karakter, uanset hvilken farve du vælger.

Mal entréen pæn og praktisk

Ville det ikke være herligt at blive mødt af en smuk og organiseret entré, når du kommer hjem? Feng Shui-eksperten Susanna Utbult deler sine bedste tips til, hvordan du skaber en indbydende entré ved hjælp af farver.

Den rette maling på rette sted

Varme, kolde, mørke og lyse. Forskellige farver på forskellige typer af overflader gør mere, end man tror. Et lille rum kan med fordel males i lyse farver for at få rummet til at føles større. Og farver med varme nuancer er at foretrække, hvis du vil skabe en mere hyggelig følelse. Gulv og loft har også betydning for helheden.

Gør stuen forårsklar med nymalede vægge

Grønt er skønt og lyser op, mens vi venter på forår og de grønne udendørsnuancer. Vi maler og tager de grønne toner med ind i stuen og matcher med andre naturlige farver.

Forny køkkenet med farve

Er du træt af køkkenet, men har hverken tid eller penge til at renovere? Med farve og kreativitet kan du nemt forvandle og give køkkenet en helt ny fornemmelse uden de store investeringer. Hvorfor ikke teste ved at male køkkenbordet eller køkkenstolene? Et simpelt projekt, som virkelig giver køkkenet et løft.

Tips til at male børneværelset

Hvor meget skal barnet selv have lov at bestemme, når værelset skal renoveres? Alt eller kun noget? Her får du nogle tips.

Mal med neutrale farver

Milde farver er langt fra trist og udgør et godt valg for dig, som er træt af hvide vægge, men ikke vil satse på alt for stærke farver. Her giver vi dig tips til fire lækre neutrale farvekombinationer.

Mal felter på gulvet

Er der ikke noget særligt over gulve med felter på? Et malet gulv gør lige så meget for helheden som malede vægge og lofter.