Farverige tips

Tag skridtet ud af den hvide boks

Er det tid til at male børneværelset? Køkkenet? Dagligstuen?
Faktisk er det ikke kun børneværelset, der kan have godt af lidt farve.
For hvem er det egentlig, der har bestemt, at alting skal være hvidt? Det bliver jo meget sjovere og mere personligt, når man sætter farve på vægge, møbler og detaljer.

Mal spisebordet

Nogle spisestuer anvendes kun til middag. Dem, som er heldigt beskåret, benyttes også til frokost. Yderst få bruges til mere end det. Denne spisestue kan anvendes nærmest når som helst takket være en farverest og et justerbart bordtennisnet. Det er sjovt, når man kan bruge rum, møbler og ting på nye måder.

Farvestærk køjeseng

En rigtig køjeseng bliver børnenes egen lille hule, et fristed hvor de kan gemme sig og have hemmeligheder. Giv los med farver og mønstre, lav skabeloner og mal på vægge og sengegavle. Favoritlegetøjet får plads på en hylde over sengen, altid lige til at nå.

Kreativt skrivehjørne

Tag gerne udgangspunkt i børnenes interesser, når I kommer på idéer. De hældende grønne striber på væggen giver en sportslig fornemmelse – måske er den, der bor her, en som kan lide fodbold? Men der er også plads til at tegne, skrive og være kreativ i al almindelighed. Ved hjælp af Skoletavlefarve er bordet forvandlet til en tegneblok. Man kan bare tegne eller skrive direkte på bordet.

Skab orden i kaos

Hvem har sagt, at orden og ryddelighed skal være kedeligt? Her har vi malet kommoden med Skoletavlefarve og tegnet direkte på skufferne, så man nu ved, hvad der gemmer sig derinde. Sorte mærker og prikker på væggene giver en drilagtig følelse. Alt behøver ikke være sukkersødt, bare fordi det er et børneværelse.

Alle vores indendørs farver

Vælg og vrag og find den perfekte farve til dit hjem. Her finder du alle vores indendørs farver.