Friske felter

Mal felter på gulvet

Er der ikke noget særligt ved gulve med felter på? Et malet gulv gør lige så meget for helheden som malede vægge og lofter.


Et malet gulv gør ikke bare dit hjem mere personligt – det kan også skabe en anderledes oplevelse af rummet, afhængigt af mønster og farve.
Valget af farve er afgørende for, om rummet opleves som skægt, klassisk eller elegant. I billedet ovenfor har vi malet gulvet i Beckers Lust 683 og Mjölk 522 for at skabe en lun følelse i rummet. At male felter på gulvet kan være lidt kompliceret, så hav tålmodighed – så bliver resultatet præcist, som du havde tænkt dig. Ordentlig rengøring, inden du begynder at male, rette linjer og barrieremaling, inden du begynder at male accentfarverne, er tre vigtige dele, som understøtter projektet.

Tips!

Det mest almindelige og flotte alternativ er at have en lys farve som bundfarve. Med en lys bundfarve kommer den valgte accentfarve til at stå frem og skaber et tydeligt felt-mønster.

Vær ikke bange for at tænke ud af boksen, når du vælger accentfarve til dit gulv med felter. Afhængigt af hvilken farve du vælger, kan du forandre hele indtrykket af rummet. Hvilken stil vil du fremhæve? Du kan med fordel vælge en farve, som går igen på andre detaljer i rummet for at skabe et ensartet indtryk.

Vælg den rette gulvmaling

Sæt farve på gulvet. Her finder du vores produkter til træ- og betongulve.