Sådan maler du vægge, loft og gulv
Vægge, loft og gulv

Hvordan får man det bedste resultat, når man maler? Der findes ingen genveje, når det handler om malearbejde - det gælder om at gøre et grundigt forarbejde, og at male med en god maling for at opnå et vellykket resultat. Få hjælp af vores tips og råd, når du skal male vægge, loft og gulv.  

Sådan maler du oven på tapet

Mal på tapeten - det kan du sagtens

Vil du gerne male oven på tapet? Lige som med alt andet malerarbejde skal du være grundig med forarbejdet. Så får du et flot resultat, der holder længe. Desuden bliver det nemmere at male om næste gang.

Sådan maler du loftet

Mal loftet - få trin til perfekt resultat

Kig op! Har du tænkt over, hvorfor loftet er så vigtigt i et rum? Et frisk og nymalet loft løfter virkelig helheden. Hvid er den mest almindelige farve at male med, men det kan også være fint at vælge en anden farve. Her har du en række tips til, hvordan du skal gøre.

Sådan maler du vægge

Mal væggene - en enkel måde at forandre hjemmet på

Ser rummet trist ud? Er du blevet træt af farven eller tapetet på væggene? At male om er en sjov måde at lave lidt fornyelse på, og det er ikke svært. Her får du tips til hvad du skal tænke over, og hvordan du opnår det bedste resultat.

Sådan maler du gulvet

Mal gulvet - stor betydning for helheden

Slidte overflader? Hvordan frisker du gulvet op? Giv gulvet en gang maling! Et slidt gulv med ridser, mærker og pletter er virkelig trist. Men det kan lade sig gøre at forny et gammelt gulv med en gang maling. Desuden giver et flot gulv hele rummet et løft. Her har vi samlet nogle tips til, hvordan du får et godt resultat.

Sådan spartler du på den rigtige måde

Spartling - på den rigtige måde

Gå aldrig på kompromis med underlaget! At spartle er ikke så svært. En enkel tommerfingerregel til at opnår et fint resultat, er at spartle mindst to gange. Her får du nogle simple kneb, som du kan overveje, når du skal spartle dine vægge eller dit træværk.

Sådan lakerer du trægulvet

Lakering af trægulve - giver et smukt look

Det er bare utrolig smukt med et nyslebent og lakeret trægulv, ikke sandt? Blank lak giver et skinnende gulv, mens mat lak giver samme fornemmelse som et oliebehandlet gulv, men samtidig en meget slidstærk overflade. Her får du tips til, hvordan du lakerer trægulve.