Nyhed fra Scotte. Den nye Scotte e-serie dækker fremtidens grønne byggeri

Beckers har i mange år gået forrest i branchen med grønne tiltag, og det har vi tænkt os at fortsætte med. Derfor lancerer vi nu en serie af delvist biobaseret maling, der er udviklet specifikt til den professionelle maler. Helt konkret betyder det, at vi udvider Scotte serien med to vægmalinger og én loftmaling. 

Den nye serie, e-serien, er fremtidens maling til grønne byggerier, hvor man ud over at have rækken af miljø- og indeklimamærker også får en maling, der er produceret efter Mass-balance princippet, som mindsker aftrykket på miljøet. 

Den nye udvidelse af Scotte serien, kan du genkende på det lille grønne 'e' i produktnavnet. Produkterne står på hylden i dit lokale PPG-center, hvor du også kan få råd og vejledning.

Scotte serien er allerede stærk på miljøprofilen, eftersom serien bærer indtil flere anerkendte miljø- og indeklimamærkninger som Svanemærket, M1 og det svenske Astma & Allergimærke. Med den nye udvidelse af serien er det lykkedes at skærpe miljøprofilen yderligere, da malingen er produceret efter et princip, hvor man udskifter dele af de fossile råmaterialer med biobaserede råmaterialer. De tre nye produkter byder desuden på suveræne produktegenskaber, så man får den velkendte kvalitet fra Scotte GT-serien. 

Er du nysgerrig på at høre mere om den nye Scotte biobaserede serie, eller har du brug for rådgivning inden for bæredygtigt byggeri, så tag fat i din lokale salgskonsulent eller vores DGNB-specialist, Lennart Baunsgaard på tlf.: 4023 7016

Glæd dig til at arbejde professionelt med den første delvist biobaserede maling til professionelle.

dk
er føjet til den gemte liste
er blevet fjernet fra den gemte liste
er føjet til huskelisten
er blevet fjernet fra huskelisten
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du måste välja en färg