Vores direktør fejrer 20 år ved roret

Den 3. oktober kan adm. direktør Kenneth Johansen fejre 20-års jubilæum hos Beckers Maling, hvor han har formået at skabe vækst, siden han startede i 2001. ”Det er en holdindsats med fortsat fokus på værdiskabende løsninger for kunderne,” fortæller han.

Kenneth Johansen
Kenneth Johansen 

Tilbage i 2001 kom Kenneth Johansen til Beckers Maling som ny adm. direktør med en klar mission: Skuden skulle vendes, for forretningen i Danmark var ikke god. Han havde forinden tilbragt 15 år hos den amerikanske 3M-koncern og så store perspektiver i at forandre den nødlidende malingsleverandør.

- Malerbranchen og Beckers Maling var interessante, da jeg kunne se, at der var et kæmpe potentiale. Jeg havde et par kammerater, der var malere og selv brugte Beckers produkter, og via dem fik jeg et godt indtryk af den verden, som jeg på det tidspunkt stadig ikke kendte meget til, fortæller han og fortsætter: 

- Det er gået slag i slag lige siden. Fra jeg startede og til i dag, har vi formået at skabe en flot vækst. Det er selvfølgelig en holdindsats, hvor vi hele vejen igennem fortsat har fokus på, hvordan vores løsninger kan skabe værdi for kunderne.

Forretning baseret på systematik, selvtillid og sund fornuft

I dag er det en selvfølge for alle vores 55 medarbejdere, der udgør Beckers Maling, at tænke det værdiskabende salg ind i alle aspekter af den daglige forretningsgang. Sådan var det imidlertid ikke, da Kenneth Johansen først trådte ind ad døren på hovedkontoret i Vallensbæk.    

- Jeg startede med at sætte fokus på, hvilke produkter vi skal sælge til hvem og hvorfor, ligesom vi begyndte at arbejde målrettet med segmentering af vores kunder, forklarer han og tilføjer:

- Tilliden i virksomheden til vores medarbejdere er ret høj, og det ligger mig meget på sinde. Jeg har tillid til, at de træffer fornuftige beslutninger, for man lærer også af sine fejl, og det vigtige er bare, at man ikke gentager dem. Vi har fra starten haft stort fokus på at give styrke og selvtillid til, at sælgerne kan lukke aftaler hos kunder. Hvis vi bruger vores sunde fornuft, går vi ikke helt galt i byen.

Ifølge Kenneth Johansen er det at skabe værdi i samarbejde med kunderne et særtegn for Beckers Maling. Det vidner vores 13 år gamle payoff ’Maling med omtanke’ også om:

- Vi hjælper malerne med at vælge produkter og løsninger, der kan gøre det hurtigere, bedre og billigere til gavn for deres forretning. Det kan være alt fra færre arbejdsgange og bedre arbejdsstillinger til express levering på byggepladsen for at undgå spildtid.

Fra nødlidende til førende grøn malingsleverandør

Den systematiske styrkelse af salget og organisationen er dog ikke det eneste punkt, hvor Kenneth Johansen har fået sat markante aftryk på Beckers forretning. Vi har de seneste 20 år også satset målrettet på at opnå en førerposition i markedet, og i dag er det en naturlig forankring i Beckers, at miljøet tænkes ind i alle aspekter.

Blandt andet har Beckers allerede i 2010 udfaset alle opløsningsmidler i virksomhedens produkter, så vi i dag udelukkende sælger vandfortyndbare løsninger. Derudover har Beckers en stor portefølje af Svanemærkede produkter til gavn for miljø, indeklima og ikke mindst malernes arbejdsmiljø.

-  Vi besluttede, at hvis vi skal gøre en forskel, skal vi kun have produkter på hylden, der er 100 procent uden opløsningsmidler. Vi stod ved det, og det kostede os lidt kunder og omsætning, men det har også givet os en position, som ingen kan tage fra os i dag. Vi har 11 års forspring, og vi fortsætter med at udvikle både vores service og produkter, så vi også fremover kan tilbyde malerne de optimale løsninger til at gøre byggeriet grønnere.

Reception den 1. oktober fra kl. 7-15

I anledning af Kenneth Johansens 20-års jubilæum afholder vi en reception fredag den 1. oktober på vores hovedkontor på Vallensbækvej 46 i Vallensbæk. Vi håber på at se kunder og venner af huset, som er velkomne fra kl. 7-15, hvor vi både byder på morgenmad og frokost.

 

dk
er føjet til den gemte liste
er blevet fjernet fra den gemte liste
er føjet til huskelisten
er blevet fjernet fra huskelisten
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du måste välja en färg