Vores historie

En farverig historie

Fra en enkelt farvehandler til en af ​​Nordens mest miljøvenlige malingsproducenter.

 

Maleri har fascineret og påvirket mennesker gennem alle tider. Vi i Beckers har længe opfordret danskerne til at male igen hjemme. Lad os guide dig med inspiration, kreativitet og innovativ tænkning. Men du har det sidste ord - så stol på din egen smag og prøv det!

Maling til alle

Da folkhemmet i Sverige tager form i 1940'erne og 1950'erne, vokser DIY-markedet. Beckers, der plejede at være den professionelle malers valg, præsenterer en række produkter til forbrugerne. Det mest succesrige er latexmalingen Spred, der blev lanceret i 1951.

Miljøarbejde

I 2008 er det ikke længere praktisk at forblive på fabrikken på Lövholmen, og Beckers bygger en ny avanceret fabrik i Nykvarn. Det er en af ​​Europas mest miljøvenlige fabrikker. Som et yderligere trin i Beckers miljøarbejde har vi til formål at øge andelen af ​​vandfortyndet maling, og målet er, at 99% af sortimentet skal være vandfortyndet i 2010. Vi nåede dette miljømål før tid og kan således sætte nye og ambitiøse mål for at konsolidere vores position som den førende malingsproducent af miljøvenlige produkter. Et af målene for perioden 2012 til 2020 er at reducere CO2-emissionerne med 50 procent.

 

En del af Tikkurila-gruppen

I 2001 slutter Beckers sig til Tikkurila Group, en førende nordisk malingsleverandør, der er kendt for sine stærke varemærker, høje kvalitet og professionelle tjenester. Læs mere om vores internationale gruppe her.

dk
er føjet til den gemte liste
er blevet fjernet fra den gemte liste
er føjet til huskelisten
er blevet fjernet fra huskelisten
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du måste välja en färg