Forlæng sæsonen med Beckers facademaling

 

Facademaling Mineral Season Extender

Efteråret har meldt sin ankomst, men det kolde og fugtige vejr er ikke længere en hindring for at fortsætte det udendørs malerarbejde. Med den sæson-forlængende facademaling, Mineral Season Extender, er det muligt at male under næsten alle vejrforhold.

Som maler kan du sikkert nikke genkendende til udfordringen i det tidlige forår og efterår med regnbyger, kølige temperaturer og drillende dugpunkter morgen og eftermiddag, der ofte spænder ben for ydersæsonens udendørs malerarbejde.

Derfor har vi udviklet en facademaling, som forlænger sæsonen for at male udendørs og skaber et perfekt resultat i næsten al slags vejr:

- Med Mineral Season Extender har vejret mindre betydning for både planlægning og resultat. Udover at malingen tåler regn efter bare 20 minutter, kan den påføres ned til +2 grader, og det giver en mere fleksibel udendørssæson, der starter i det tidlige forår og fortsætter langt ind i efteråret, lyder det fra Lennart Baunsgaard, der er Commercial Technical Manager hos Beckers Maling.

Skru op for effektiviteten
Dermed kan du nu male dig gennem foråret og efteråret med den nye vandfortyndbare, alkalibestandige og silikone-modificerede akrylmaling, der er udviklet til mineralske facader.

Den nye facademaling giver ikke bare en fleksibel sæson, den gør det samtidig muligt at skrue op for effektiviteten:

- Mineral Season Extender tørrer forholdsvis hurtigt. Det gør det muligt at male to lag på én dag, hvorfor du kan spare både tid og ofte også penge på leje af lift eller stillads. Kort sagt kan du derfor overholde tidsplanen uden at være for bekymret for vejret – og ikke mindst uden at gå på kompromis med resultatet, fortæller Lennart Baunsgaard og afrunder:

- Det er vigtigt at kunne opnå det samme perfekte og holdbare resultat i forskelligt slags vejr, og derfor er der med Mineral Season Extender såvel styr på dækkeevne som farvebestandighed og holdbarhed.

Den sæson-forlængende facademaling, der beskytter betonkonstruktioner og overflader mod fugt og CO2, kan desuden tones i et væld af farver.

Find Mineral Season Extender i dit nærmeste PPG center, ligesom du kan læse mere om den nye facademaling her

 

dk
er føjet til den gemte liste
er blevet fjernet fra den gemte liste
er føjet til huskelisten
er blevet fjernet fra huskelisten
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du måste välja en färg