Mal havemøbler på den rigtige måde

Træ påvirkes af fugtighed og solens UV-stråler. Gennem regelmæssig behandling kan dine træmøbler vare længere. Tålmodighed, nøjagtighed, de rigtige værktøjer og den rigtige udførelse skaber grundlaget for et vellykket resultat. Læs først betjeningsvejledningen på produktdatabladet nøje, og følg derefter arbejdsinstruktionerne herunder
 • Vask

  Skyl havemøblerne med koldt vand og påfør derefter midlet, der fortyndes som anbefalet på emballagen. Påfør med en svamp eller børste. Lad midlet arbejde i cirka 15 minutter. Skyl derefter med rigeligt vand. Trykket må ikke være for højt, hvis du bruger en højtryksrenser, da det kan beskadige træet. Hvis der er alger og meldug på træet, skal du også rengøre med alge- og svampevask. Det behøver ikke at blive skyllet af, men følg altid instruktionerne på emballagen.

 • skrapa stol

  Skrab og slib

  Børst, skrab og slip den overflade, der skal behandles. Skrab eventuel løs maling væk. Hvis malingen er revnet, tyk og generelt slidt, anbefaler vi, at du fjerner al gammel maling med malingsfjerner og skraber. Træ, der er flosset, skal slibes. Det samme gælder hård og blank maling, så den nye maling klæber godt. Sørg for, at alt er tørt, før du maler.

 • Grundmåla

  Grunder

  Brug grundolie på endetræ og samlinger, tør overskydende olie af efter ca. 30 minutter. Mal derefter overfladerne med trægrunder

 • måla stol

  Mal

  Påfør masser af maling. Mal ovenfra og ned. Sørg for, at malingen dækker overalt, og vær ekstra forsigtig med samlinger og ender. Lad malingen tørre godt, inden den anden maling males. Følg altid anbefalingerne på spanden. Undgå at male, når det regner, da regnen kan gøre overfladen kedelig og plettet.

 • Tips!

  • Underlaget skal være tørt, når man maler. Dette gælder også nyt trykimprægneret træ, der helst skal stå i en sæson, inden det behandles.
  • Mal ikke, når der er fugtigt, risiko for regn eller i direkte sollys.
 • dk
  er føjet til den gemte liste
  er blevet fjernet fra den gemte liste
  er føjet til huskelisten
  er blevet fjernet fra huskelisten
  You have to choose a size.
  You have to choose a amount.
  Du måste välja en färg