Sådan vælger du farve til væggen eller facaden

Leder du efter en ny farve til hjemmet og er usikker på, hvilken farve der vil passe på netop din væg eller din husfacade? Måske planlægger du et fremtidigt maleprojekt, eller måske har du blot brug for lidt inspiration til farver og indretning generelt? Uanset anledningen, kan du altid finde inspiration, tips og idéer i vores nye Easy Colour-app, og det bedste af det hele er, at du kan bringe idéerne direkte ind i dit univers og teste dem af. 

 

Leg med farverne og find din favorit

Skift farve på dine vægge på et øjeblik og se, hvordan det ville føles at leve livet i en mild gul nuance eller måske en beroligende bohemegrøn. Med vores AR-funktion kan du se, hvordan vores farver ville se ud i virkeligheden på dine vægge. 

Let og enkelt. Lad appen være en kilde til inspiration og en platform, hvor du nemt kan bringe dine ideer til live. Klar navigation, brugervenlige funktioner og tilpasset indhold gør Easy Colour til dit go-to inspirerende farveunivers. 

 

Download Beckers Easy Colour > App store

Download Beckers Easy Colour >Google Play

 

Er du i tvivl om, hvordan den virker, så se vores korte videoer på Youtube: 

Se video > Sådan bruger du AR-funktionen

Se video > Sådan skaber du en farvepallette 

Vi anbefaler altid, at tage til en Beckers forhandler, så du kan teste farven i virkeligheden, da skærmen ikke gengiver farverne 100% virkelighedstro. 

dk
er føjet til den gemte liste
er blevet fjernet fra den gemte liste
er føjet til huskelisten
er blevet fjernet fra huskelisten
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du måste välja en färg