Forvandling af kommoden med maling

Har du en ældre kommode, som ikke rigtigt passer ind i din indretning? Så er det både enkelt og billigt at forvandle den til en ny med lidt malearbejde. En bonus er, at du garanteret bliver den eneste, der har dette møbel. Denne kommode er fundet på et loppemarked for en billig penge og blev som ny takket være nuancen Cyklon 515.

byrå

Sådan gør du

Som i al malearbejde er grundarbejdet vigtigt for at opnå et flot resultat. Start med at fjerne evt. generende beslag og vask møblet grundigt af, så der ikke snavs, der kan havne under farven. Spartl hullerne efter beslag samt revner og lignende for at opnå en jævn overflade. Giv hele møblet en gang sandpapir, så farven hæfter bedre og husk at fjerne smuldet.

Når du er færdig med grundarbejdet, er det tid til at komme i gang med det sjove – at male! Til vores kommode rakte det med to lag af nuancen Cyklon 515 til at dække den mørke overflade. Håndtagene og kanten blev efterladt umalede som en fin detalje, og de blev derfor tapet over under malearbejdet. Når farven er tørret, slutter du af med at fæstne de nye beslag – og så kan du sige hej til din nye stolthed i hjemmet!

Tip!

Godt grundarbejde lønner sig. Hold aldrig igen med vask og spartling, inden du begynder at male.

Tager du en pause under malearbejdet, så læg gerne din rulle i en tætsluttende pose. Det gør, at malingen ikke tørrer ud.

dk
er føjet til den gemte liste
er blevet fjernet fra den gemte liste
er føjet til huskelisten
er blevet fjernet fra huskelisten
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du måste välja en färg