Mal køkkenlågernes knopper om

Der er en hel del projekter, som faktisk tager mindre end en time at gennemføre – men som samtidig giver et strålende resultat. At male køkkenlågernes knopper er et godt eksempel: Enkelt at gennemføre, og det bliver så fint. 

Er du frisk på at tilføje en ny, spændende farve i hjemmet, kan knopperne på køkkenlågerne faktisk være det, du skal prioritere. Prøv det af! I byggemarkederne finder du træknopper i forskellige størrelser og former. Få tonet lakfarven i hvilken som helst farve, du vil have, og tænk på at den findes fra mat til højblank i glanstal, og det gør selvfølgelig en forskel for resultatet.  

Eftersom knopperne var så hurtige at male, tog vi endda køkkenlågerne med, da vi var i gang med penslen. Vi malede knopper og låger i nuancen Sisal 559.

luckor
knoppar
Tip!

Tænk på, at en skrå lakpensel er udmærket at anvende til at male lågerne med. Den skrå børste gør, at det nemmere lykkes for dig at opnå rene linjer, og du minimerer stænk og sprøjt. Har du spejldøre og vil male i to farver, slipper du for at tape og lave kantmaling, hvis du er lidt ferm på fingrene. 

Har du knopper, som har siddet længe på lågerne eller af en anden grund er fedtede, er det nødvendigt, at du rengør dem inden, så du fjerner fedt og sikrer, at malingen hæfter ordentligt. Tænk på, at du får det bedste resultat, hvis du påfører malingen to gange!

Foto og styling: Mari Strengheim

dk
er føjet til den gemte liste
er blevet fjernet fra den gemte liste
er føjet til huskelisten
er blevet fjernet fra huskelisten
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du måste välja en färg