Stilful, farvestærk og dynamisk

Kombiner forskellige nuancer af rosa med en elektrisk blåtone, for at skabe et livligt og dynamisk udtryk i hjemmet. Uanset, hvordan du vælger at bruge denne kraftfulde blå nuance, vil den vække interesse, og tilføre energi til rummet. vi har valgt at bruge den elektriske blå farve flere steder i huset, og det bidrager til at skabe sammenhæng. 

 

Gang

Lad den røde tråd være rosa. For at skabe harmoni mellem forskellige rum, kan du lade én eller flere farver gå igen i det tilstødende rum, så får du et udtryk som føles meget gennemtænkt.

Køkken

En flot væg at vende blikket mod. Vær ikke nervøs, for at male én enkelt væg i en kontrast farve. Vælg gerne en farve fra et element i et andet rum. I dette hjem har den blå farve været gennemgående i indretningen, og derfor skaber det en god sammenhæng at have en væg med samme kontrastfarve. Kontrasten får møblerne og interiøret til at stå meget mere ud og giver indretningen et personligt præg.

Et tip! Afbalancer intensiteten fra den smukke blå farve ved at bruge den neutrale cremehvide tone på vægsektionerne, og lad loftet stå i en dæmpet blød rosa. På den måde får du en stærk farve ind, som dog afbalanceres på en vidunderlig måde.

dk
er føjet til den gemte liste
er blevet fjernet fra den gemte liste
er føjet til huskelisten
er blevet fjernet fra huskelisten
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du måste välja en färg