Trendfarver 2021

 

I årets Trendfarver 2021 er vi opdelt i tre stilspor, og indenfor disse har vi valgt fire farver, der kan matches med hinanden. Alt for at inspirere og forenkle dit farvevalg!

trend color grounded green

Den første trend kalder vi Grounded Green. Den symboliserer et enkelt landliv, men med moderne bekvemmeligheder. I denne farvefamilie har vi kombineret to grønne toner - en mild lysere og en mørkere for stabilitet - sammen med en blød beige nuance. Til disse har vi valgt en smuk, aktuel, violet tone som en accent. Naturlige materialer, der fint lader sig kombinere med stilen, som er flet, marmor, linned og hæklede tekstiler.

 

Læs mere om Grounded Green >>

trend color joyful yellow

Den anden trend er Joyful Yellow. Farver giver energi og påvirker os følelsesmæssigt. Farvefamilien inkluderer en mild solgul, en mat pulverrosa, en pistage grøn og en pulserende rød accent, der giver tilfører energi til rummet. Farverige accenter til en farverig base, hvor farverne spiller hovedrollen i interiøret. Dette i en moderne stil med funktioner fra både 80'erne og 90'erne. Legende mønstre som prikker, striber, farveblokke og fløjl er også perfekte til at matche denne trend. 

 

Læs mere om Joyful Yellow >>

trend color bold blue

Den tredje trend kaldes Bold Blue og er vores rolige og kreative trend. Nøgleordene er pragtfuldt og æstetisk, gør-det-selv og genbrug. I denne trendfamilie er hovedfarven en dæmpet blå, der med sin dybe tone skaber en afdæmpet og rolig base kombineret med en støvet lyserød, en dyb burgunder og en smuk beige farve. En beige, der lige så let kan være basen. Vintage, oliemalerier, bøger, guldspejle, og bløde tæpper flirter med både 1700-tallets kreative design og 70'ernes afslappede stil.  

 

Læs mere om Bold Blue >>

dk
er føjet til den gemte liste
er blevet fjernet fra den gemte liste
er føjet til huskelisten
er blevet fjernet fra huskelisten
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du måste välja en färg