Vores professionelle serie Scotte

Den professionelle serie Scotte har et bredt og komplet sortiment til indendørs brug til ethvert tænkeligt malerjob. Scotte er let at arbejde med, hvilket gør arbejdet lettere og mere effektivt. Da den er vandfortyndet, kan værelserne bruges, så snart malingen er tørret.

 

Det er godt for både miljøet og for dig, der maler.

Hvad siger proffen?

Vi har forhørt os med den professionelle maler Niels Koch.

Han fortæller om sin lidenskab for interiørmaleri, hvad han værdsætter med Beckers og Scotte, og hvad han foretrækker at gøre i fritiden.

Se video »

Det job, jeg er mest stolt af, er Sophienborg

Navn: Niels Koch

Stilling: Professionel maler i København, Danmark

Hvorfor Beckers: ”På grund af deres store udvalg af farver og produkter af høj kvalitet. Beckers har også været hurtigt ude med miljøvenlige løsninger. Det beskytter både mig og mine kunder.”

Om Scotte: ”God dækning og kort tørretid er vigtig for mig. Derfor kan jeg godt lide Scotte-serien. Den er også let at arbejde med og giver en god finish.”

Lidenskab: "Det mest afslappende, jeg ved, er at komme ud i naturen med mine hunde. Ikke at skulle tænke på noget og samle inspiration til næste dag.”

Designet til at imødekomme høje krav

Scotte-serien er udviklet i samarbejde med professionelle malere. Vi lyttede til malerne og lod dem teste kommende produkter. Resultatet er maling, der gør ethvert job lettere og giver dig mulighed for at arbejde mere effektivt og lønsomt. Udforsk vores populære væg- og loftsmaling.

Scotte GT5

Holdbar vægmaling, der modstår hårdt slid. Velegnet til de fleste overflader.

Scotte GT7+

Opfylder kravene til vaskbarhedsklasse 1. Meget god vedhæftning på tidligere malede overflader. Tåler mekanisk slid. Miljøvenlig og kvalitetssikret (M1 og Svanemærket).

Scotte GT20

Vægmaling, der dækker ekstra godt og gør vægge og lofter ridsefaste og vaskbare. Takket være malingens holdbarhed kan den bruges sikkert i køkkener, vaskerum, haller og trapperum. Derudover klæber Scotte GT-20 meget godt til malede overflader, hvilket gør den velegnet til reparationsmaling.

Scotte Snickerifinish

Maling til træ og panel indendørs. Malingen klæber meget godt, er let at påføre, flyder godt og har gode dækegenskaber.

Scotte R2

Ekstra mat refleksfri loftsmaling, specielt designet til indendørs overflader, der er udsat for svagt vinkellys samt risiko for sideglans og skrammer. Den professionelle malers favorit!

dk
er føjet til den gemte liste
er blevet fjernet fra den gemte liste
er føjet til huskelisten
er blevet fjernet fra huskelisten
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du måste välja en färg