Sæt farve på tilværelsen med Beckers indendørs farvekort

En perfekt overflade i den rette nuance kan gøre hele forskellen for et rum – og for dig, som lever i det. Når væggene males i en ny, smuk nuance, forvandles rummet. For selv om du kan tilføre et rum farver på mange måder, har farven på væggen en stor indvirkning på stemningen i rummet, da fladen oftest er stor og dermed skaber et fundamentet for indretningen.
Soveværelse
Farver til små forandringer
Husk at du kan lave små forandringer ved at vælge en nuance, der ved første øjekast kan synes hvid, men som dog har en tone af f.eks. beige, rosa, grå. Du kan også lave små forandringer ved blot at male en enkelt væg eller et møbel.
Beckers maling af entre
Mal tone-i-tone
Hvis du vil have ensartet farve i hjemmet, og male tone-i-tone, så vælg farver inden for samme lodrette række. Det giver en rolig og harmonisk indretning.
Stemningen sidder i væggene
Når væggene males i en ny, skøn nuance, forvandles rummet. For selv om du kan tilføre farver til et rum på mange måder, så er det væggens farve, der har størst indvirkning på stemningen i rummet, og som udgør basen for indretningen.
beckers hall
Tænk på lyset
Vil du have en varmere stemning i et koldt lys, er det godt at vælge en varm farvenuance. Tænk også på at farver forandrer udtryk hen over dagen, efterhånden som lyset skifter.
dk
er føjet til den gemte liste
er blevet fjernet fra den gemte liste
er føjet til huskelisten
er blevet fjernet fra huskelisten
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du måste välja en färg