Mal dit hjem i en af vores smukke farver

Vores nye farvekort er lavet med udgangspunkt i vores serie 'Mood', som er en eksklusiv serie af indendørsmaling. Mood er et resultat af flere års dedikeret arbejde med at skabe en serie af produkter, der er lette at arbejde med, giver fantastiske resultater, og er i førertrøjen med hensyn til holdbarhed og bæredygtighed. I dette farvekort har vi valgt at arbejde med farverne på en måde, så de går igen flere steder i hjemmet, da man derved opnår en rød tråd. Vi ønsker at inspirere dig til at give dit hjem et personligt præg gennem dit farvevalg. 

 

Spiseplads

Farvetrend - Energisk, positiv og frisk 

Få en sval og frisk følelse året rundt med toner af mild gul og frisk grøn. Gul og grøn er tæt på hinanden i farvecirklen og skaber en harmonisk farvepalette, da de passer naturligt sammen. Her kan du vælge at anvende de dæmpede farver på de større flader, og bruge de stærkere farver som accenter. På den måde vil du få et livligt og energisk udtryk i rummet. Du kan fx. male loftet gult som solskin, og derefter fylde på med toner af grøn og sandfarvet, for at skabe dit personlige udtryk i hjemmet. 

 

Mere inspiration som dette? Se her>

 

Trendfarver 2022

Stabilt og roligt

Hvis du ønsker en varm og hyggelig følelse derhjemme, er en kombination af bløde hvide nuancer og mere rustne nuancer, et godt valg. Det giver et roligt og behageligt miljø. Når du bruger farver fra samme farvetone skaber du en sammenhængende, men alligevel varieret, farvesammensætning.  For et mere livligt og legende udtryk, kan der tilføjes accentfarver fra andre farvepaletter.

 

Mere inspiration som dette? Se her>

Farvetrend - Stilfuld, farvestærkt og dynamisk 

Kombiner forskellige nuancer af rosa med en elektrisk blåtone, for at skabe et livligt og dynamisk udtryk i hjemmet. Uanset, hvordan du vælger at bruge denne kraftfulde blå nuance, vil den vække interesse, og tilføre energi til rummet. 

 

Mere inspiration som dette? Se her>

 

Vi håber, du kan finde en favorit blandt vores 12 nyheder, og ellers kan du finde hundredevis af andre farver på vores hjemmesiden eller i vores andre farvekort. 

 

Se de 12 nye farver i Mood farvekortet her >

Lad dig inspirere på vores Instagram side her >

Find forhandler >

dk
er føjet til den gemte liste
er blevet fjernet fra den gemte liste
er føjet til huskelisten
er blevet fjernet fra huskelisten
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du måste välja en färg