Vi gør det nemt at male udendørs

Maling kan virke langt vanskeligere, end det er. Så uanset om du har brug for at male hele facaden eller blot renovere stuen, kan det være, at du ønsker at udsætte projektet så vidt muligt. Eller betale dyrt for at få en anden til at gøre det. Men du kunne gøre det selv i stedet; det går hurtigt, let og er faktisk ret sjovt.

Hvis du giver dig selv tid, er chancerne store for, at slutresultatet bliver en succes, og at du også får det sjovt undervejs. Start med at samle så meget information, som du kan, før du går i gang. Hvis du går glip af noget, så tjek på vores hjemmeside. Her er megen inspiration og smarte tip. For eksempel kan du udskrive specifikke arbejdstip, se videoer med "tip og rådgivning" eller chatte med vores kundeservice.

Når du føler dig klar og har besluttet dig for maling og farve, er det tid til at beslutte, hvornår du skal udføre jobbet. Hvis du maler en hel facade, kan du forvente, at det vil tage et par dage. For at spare tid kan du invitere nogle venner til hjælp. Gå ikke glip af mad, lidt musik og god mad og drikke - det giver succes!

Se vores enkle guides

Kom let i gang med dit udendørs projekt.

Kolla vädret
Olja terrass
dk
er føjet til den gemte liste
er blevet fjernet fra den gemte liste
er føjet til indkøbslisten
er blevet fjernet fra indkøbslisten
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du måste välja en färg