Nu kan vi alle få et flot resultat

At male kan virke betydeligt sværere end det i virkeligheden er. Så uanset om du skal male hele din overetage, eller det blot er entreen, der trænger til en opfriskning, har du sikkert tænkt på at udskyde ”projektet” så lang tid som overhovedet muligt. Det er der imidlertid ingen grund til, da du med vores produkter og rådgivning, sagtens selv kan gøre arbejdet enkelt og nemt. Og så kan det faktisk være sjovt samtidigt.

DIY Key visuals

Går du i gang med ”projektet”, og tager du dig den fornødne tid, er chancen for et superflot resultat stor, samtidigt med, at du kan hygge dig i forløbet. Start med at sætte dig ind i tingene og skaf dig så meget information som muligt. Hvis du synes, at du mangler noget information, kan du sikkert finde den her på vores hjemmeside. Her er masser af gode ideer og smarte tips. Du kan f.eks. se vores inspirationsfilm, følge trin-for-trin vejledninger, printe produktbeskrivelser og chatte med vores kundeservice.

Når du føler dig klar og har valgt maling og farve, er det tid til at tilrettelægge forløbet. Hvis du skal male flere værelser eller f.eks. en hel facade, må du forvente at det tager et par dage. For at spare tid kan du invitere nogle venner til at hjælpe. Spar ikke på ”bestikkelse”: Lok med god musik, rigelig med forfriskninger og noget godt at spise – så er hjælpen oftest i hus! 

dk
er føjet til den gemte liste
er blevet fjernet fra den gemte liste
er føjet til huskelisten
er blevet fjernet fra huskelisten
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du måste välja en färg